Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/deb69441n4/domains/fysio-puur.nl/public_html/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Widget.php on line 109
Fysiotherapie - Puur Fysio

Fysiotherapie focust zich op klachten veroorzaakt door het steun- en bewegingsapparaat van de mens.
Door allerlei factoren kan het lichaam de limiet van haar grenzen bereiken waardoor klachten zoals pijn, stijfheid, krachtsverlies en/of andere beperkingen kunnen ontstaan.
Fysiotherapie kan middels verschillende behandelvormen vermindering van deze klachten verzorgen.

Het fysiotherapeutisch consult

We gaan samen een gesprek aan waarin klachten en bijhorende factoren besproken worden,
vervolgens zal ik direct na het gesprek lichamelijk onderzoek verrichten. Als gevolge van de conclusies die ik hieruit op  kan maken bespreken we samen het behandelplan.
Het eerste consult (behandeling) neemt in de meeste gevallen 60 minuten plaats doordat ik het van belang vind om voldoende tijd te kunnen besteden aan het vragengesprek, onderzoek én behandeling. De afspraken die hierop volgen zullen maximaal 30 minuten in beslag nemen, indien deze duur afwijkt zal dit altijd in overeenstemming worden gedaan.

Waar moet je aan denken?

  • Neem bij het eerste consult je ID-kaart mee zodat je persoonsgegevens opgevraagd kunnen worden.
  • Neem bij de overige behandelingen je handdoek en afsprakenkaartje mee.
  • Indien je verhindert bent dien je dit minimaal 24u van te voren door te geven, anders zijn wij genoodzaakt deze behandeling in rekening te brengen.

Verwijzing huisarts?

Sinds 1 januari 2005 is het niet meer verplicht om een verwijzing op te vragen bij de huisarts alvorens je naar de fysiotherapeut gaat. Hoewel je altijd langs de huisarts mag gaan is een verwijzing van de huisarts dus niet meer nodig.  

Zorgverzekeraars

Fysiotherapie Puur heeft met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst waardoor je geen eigen bijdrage hoeft te leveren.